Totul se reflecta pe trupul si ochii tai!

femeie tanara frumoasa

Este natural sa fim frumoase cand suntem tinere!

Pielea ne este proaspata, tenul delicat si transparent reflecta toate starile noastre sufletesti, fiind cand palid, cand roz sau purpuriu; trupul suplu, este usor, cu miscari pline de vioiciune. Ochii, gata sa cuprinda tot, sunt mari si stralucitori, mereu gata sa se minuneze, gura este umeda si cu buzele netede; suntem pline de nervi, vibrind de bucuria de a trai, gata sa-mbratisam cerul si pamintul, imprastiind in jur entuziasm, lumina zambetelor si setea noastra de viata.

Cu timpul, ne domolim; vioiciunea slabeste si ea o data cu raspunsurile  fata de sot, camin, copii. Timpul este din ce in ce mai masurat, mai programat, incep sa ne cuprinda grijile vietii si fara sa ne dam seama, pierdem, incetul cu incetul, entuziasmul acelor ani, cand credeam — conform zicalei — „ca tot ce zboara, se maninca …

Este pacat sa ne pierdem elanul cand inca suntem tinere

Experienta noua pe care o incercam in camin, cu grijile, datoriile si raspunderile profesionale pe care le avem nu trebuie sa ne, indeparteze surisul de pe buze.

Ne putem exercita autoritatea nu reci si incruntate, putem fi pline de demnitate si atunci cand avem un zambet de simpatie si intelegere pentru cei din jur, atat pentru cei de acasa, cat si pentru colaboratorii sau colegii de serviciu.

De asemenea, vocea noastra trebuie sa fie calma, sa aiba un ton cald, dar ferm atunci cand problemele sunt serioase.

Chiar atunci cind ocupam un post important, de raspundere profesionala, nu este bine sa uitam ca suntem femei si nu trebuie sa ne prezentam, atat in vestimentatie cat si in comportari, masculinizate si nici la cealalta extrema, prea cochete sau provocatoare.

Sa pastram o masura in toate…

Sa pastram o masura in toate, oricat de intensa ar fi munca pe care o depunem. Trebuie sa nu abdicam de la feminitatea noastra inascuta. Astfel, vom avea o infatisare prezentabila, curata, vesminte bine si elegant imbracate, si nu in afara modei, o coafura ingrijita, in totul o sobrietate placuta.

Trebuie sa stim ca totul se reflecta pe trupul si chipul nostru: felul cum traim, cum ne alimentam, cum ne ingrijim, cum ne comportam fata de semenii nostri, conditiile in care traim si muncim. Lipsa unei aerisiri corespunzatoare, a luminii sau a unui exces de expunere la soare, o incalzire neconforma care ne deshidrateaza ne pot modifica sanatatea si calitatea tenului, provo- cind riduri, vene dilatate, pete, scoame de uscaciune, ori un sebum exagerat generator de cosuri, puncte negre si pori deschisi. Aceasta se datoreste unei hrane prea bogate sau prea sarace in grasimi, care duce fie la excitarea fie la obosirea glandei sebacee.

fata frumoasa zambet

Starile noastre nervoase si morale

De asemenea, toate starile noastre nervoase si morale: ciuda, insomniile si necazurile ce ne coplesesc, durerile sufletesti, se intiparesc pe tenul nostru, pe trupul nostru, cauzindu-ne serioase prejudicii fizice si implicit morale, prin nemultumirea care ne afecteaza, atunci cand ne dam seama de aspectul nostru fizic, necorespunzator idealului nostru de frumusete.

Dar cel mai trist este atunci cand nu ne dam seama de realitate.

Insist asupra acestei probleme, fiindca numai cu mijloace cosmetice si cu reparatii prin machiaj, nu se poate ajunge la o infatisare agreabila, civilizata si cu adevarat feminina! S-ar putea obiecta ca nu prea avem timp pentru persoana noastra, lucru ce nu poate fi contrazis, dar trebuie sa ne rezervam si pentru noi un minimum de timp si de atentie.

Va trebui sa pastram o moderatie in toate.

  • De aceea vom incepe cu somnul. Un ten obosit este trist si fara vlaga. Toate trasaturile au tendinta ..sa cada aparent, prin liniile care descind santul nasolabial, comisurile gurii, cozile sprincenelor; cuta dintre ochi se adinceste, ridurile se marcheaza pe frunte datorita muschilor frontali prea solicitati nervos. Toate acestea, cand sunt numai la suprafata, dispar dupa un somn odihnitor, prin repetare insa, se imprima definitiv.
  • Nu se vor face abuzuri de dusuri prea calde sau prea reci, care pot da socuri la inima.
  • Se vor evita: tutunul, alcoolul, grasimile, excitantele, cafeaua in cantitate mare, sedentarismul, izbucnirile nervoase.
  • Daca vremea este racoroasa sau umeda, ne vom lua masurile necesare in ceea ce priveste imbracamintea, incaltamintea si hrana.
  • Alimentatia noastra se va axa pe legume, lactate, carne slaba la gratar, foarte des peste, evitind prajelile, conservele, afumaturile etc. Aceasta nu inseamna ca nu vom gati pentru familie, mai ales pentru barbatii din familie ceea ce le place si nu le dauneaza. Ei au nevoie, pentru marele lor consum de energie, de o alimentatie mai bogata in grasimi si stimulente si apoi, tenul lor nu este atat de straveziu ca al femeilor, ca sa reflecte imediat cele mai mici deranjamente cutanate.

Crema de ochi Resurface

crema de ochi resurface

Ingrediente cheie

Extract de Chlorella Vulgaris – antioxidant natural bogat în luteină, care crește gradul de hidratare a pielii și o protejează de acțiunea dăunătoare a radicalilor activi. Reduce apariția ridurilor și îmbunatățește calitatea pielii.

Extract de frunze de cicoare – ingredient botanic cu eficacitate clinică, similar cu retinolul, care contribuie la refacerea suprafeței pielii, sporindu-i vitalitatea si frumusețea.

Tenul va arăta mult mai tânăr și mai luminos. Complex PCA – factor extrem de important în hidratarea naturală a pielii, prin menținerea nivelului optim de hidratare și rezistență împotriva factorilor externi. Niaciamida – îmbunătățește vizibil luminozitatea pielii.

Instrucţiuni De Utilizare

Aplică o cantitate mică de produs în zona ochilor folosind degetul inelar, dimineața și seara. ;.

Click pentru reducere