Descarca aici Noul Catalog FARMASI 2023

NOUL CATALOG FARMASI 20231 1

Descarca sau rasfoieste aici
Noul Catalog FARMASI
aprilie 2023

Retine draga mea : poti lua produsele cu REDUCERE de 30%-50% fata de pretul din catalog
daca iti creezi un >cont de reducere< click pe link

Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de cum poti sa ai succes profesional cu Farmasi sau pentru orice intrebare legata de produsele si oportunitatile Farmasi  te rog sa imi scrii pe:

Doresc sa lucrez cu tine

Cu drag, Madalina Dragan Director Diamant Farmasi Europa, Membru fondator Farmasi Romania Daca doresti sa afli mai multe despre mine si despre cum te pot ajuta te rog sa intri pe 

Povestea mea

PS: nu uita poti lua produsele din catalog cu reducere de 30%-50% ( in functie de categoria de produs) dupa inscrierea in Clubul Farmasi.

Despre noul catalogul Farmasi al Campaniei curente

Preturile afisate in catalog Farmasi sunt preturi standard fara reducere de membru de Club.

Screenshot 2023 05 12 at 13 06 14 Catalog Romania Aprilie Iunie Farmasi Farmasi

Ca reprezentant Farmasi aveti discount de 30%-50%  fata de preturile din catalog afisate. Spre deosebire de alte companii ( de pilda Yves Rocher) Farmasi isi publica catalogul cu o valabilitate mult mai mare. Acest fapt ne ofera noua, reprezentantilor posibilitatea de a il promova mult mai mult. Catalogul farmasi este cel mai mare catalog de cosmetice din Romania de la ora actuala. Linia de produse cosmetice este aproximativ 3.000. Evident nu se regasesc toate in catalog insa treptat vor fi introduse si in publicatia noastra.

Sectiunile din catalog alocate rujurilor, fondului de ten si mascara sunt cele mai mari pentru ca oferta companiei Farmasi este cea mai bogata in aceste sectiuni. De ce? Farmasi are traditie in lumea cosmeticelor pe o piata extrem de dificil de stapani. Piata tarilor arabe, o piata cu multa traditie dar si exigente in domeniu.  In africa a fost inventat rimelul si pudra rosie de aplicat pe buze. Traditia lor este similara traditiei chineze in domeniul ceaiurilor. Faptul ca sectiunea de make-up a catalogului are atat de multe produse bune  nu face decat sa ne bucure. Si piata din Romania este exigenta aici.

Catalogul Farmasi este impartit pe subsectiuni:

Screenshot 2023 05 12 at 13 07 29 RO MU APR JUN 2023.indd RO MU APR JUN 2023 1.pdf

Sunt prezente mai multe GAME DE PRODUSE IN CATALOGUL FARMASI

Catalogul il puteti solicita dupa inscriere contactandu-ne. Expediem prin curierat rapid, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati cat mai rapid de el. Deasemenea catalogul il veti primi odata cu prima comanda in colet. Tot in colet vor mai fi prezente si brosura de bun venit si o brosura cu oportunitatile Farmasi. Recomandam sa se cumpere pentru suma modica de aproape 50 de lei chitul de bun venit. Acesta este de aproximativ 3 ori mai ieftin decat valoarea lui reala. Va puteti astfel familiariza cu produsele companiei si le puteti cunoaste pentru a le recomanda mai departe.

Insa nu uita. Valoarea reala este in oportunitatea pe care Farmasi ti-o ofera: o afacere la cheie daca doresti sa te dezvolti profesional, sa fii independenta financiar asa cum au realizat mii de femei cu initiativa din Romania si sute de mii din intreaga lume. Rolul meu este sa te ajut. Citeste te rog mai multe despre cum poti si TU sa te realizezi profesional si finaciar si care este rolul meu in a te ajuta pe tine aici:

Detalii
 Multumesc,
     Madalina

Farmasi catalog online

Catalogul online il puteti rasfoi aici.

Brosura farmasi

Dupa ce studiati catalogul Farmasi si plasati o comanda, in colet veti primi si o brosura Farmasi, brosura de bun venit si una cu oportunitatile Farmasi. De regula in brosurile Farmasi sunt promotiile active pe luna sau saptamana in curs. Retineti ca aceste promotii sunt valabile doar pentru membrii de club Farmasi.Acestia, dupa creeare de cont vor putea sa se logheze si sa comande produse la preturile curente de pe site. Acestea vor fi mai mici decat in catalog. Preturile si ofertele din brosura farmasi se vor gasi pe site dupa logare.