La ce varsta incepem sa ne ingrijim cosmetic?

frumusetea femeilor

Frumusetea, gratia gingasia sunt atribute la care aspira mereu femeia, de-a lungul existentei sale, la diferite varste.

In viata femeii au loc transformari profunde. De cand se naste, ea parcurge etape care se succeda obligatoriu, avand caracteristicile lor bine precizate. Fetita, incepand de la varsta de 3—4 ani, priveste cu atentie si luare aminte toate gesturile mamei in fata oglinzii, inregistrind amanuntele infrumusetarii chipului si aplicarii podoabelor. In mod implacabil survine clipa cand ea lasa jocul cu papusi, luand locul mamei la oglinda si, incercand sa-i imite gesturile, isi pune siragul de margele la gat, se mizgaleste cu farduri si, cu un amestec de gratie si inocenta, cocheteaza cu miscarile pe care stie sa le imite cu multa maiestrie. Sant inceputurile cochetariei.

Oare cat voi fi de frumoasa cand voi fi mare?

….este intrebarea care ii incolteste in suflet.

Timpul trece, cu toate prefacerile lui, cresterea progresiva — staturala, ponuerala si intelectuala — scotind acum in evidenta nevinovatia si puritatea fecioarei. Preocuparile pentru frumusete nu mai constituie un secret. Privirile din oglinda dureaza mai mult si, uneori, o fac pe adolescenta sa uite treburi mult mai importante.

incep rasfoirea mai insistenta a jurnalelor de moda si preferintele pentru culori,

O aniversare, o serata sint tot atitea prilejuri de a scoate in evidenta frumusetea chipului, gingasia trupului in raport cu parametrii acceptati, gratia miscarilor care •cer atita stapinire de sine si o tinuta corecta. Oglinda •este rezervata cochetariei, iar grija toaletelor ocupa tot mai mult din preocuparile ei de fiecare zi. Accesoriile prezinta o mare importanta. Alegerea pantofilor celor mai moderni, a posetelor, a celor mai excentrice palarii si caciulite, a margelelor incepe sa fie facuta cu multa pricepere, ca sa nu spunem rafinament. Ele trebuie sa fie in concordanta cu restul imbracamintei, pentru ca armonia sa fie perfecta. Uniformele de liceu au ramas undeva in raftul cu amintiri, imortalizate pe citeva fotografii, o data cu chipul acela de adolescenta nedumerita.

Parasirea uniformei o face sa alerge tot mai mult dupa rochii!

Ca o compensatie, parasirea uniformei o face sa alerge tot mai mult dupa rochii cu stridente de nuante coloristice, iar combinarea modelelor este rezultatul dorintei de unicate, dorinta care se transforma usor in capriciu. incepe sa tina seama de nuanta tenului, de culoarea parului, precum si de multe alte elemente care ii pot influenta aspectul general.

Acum incep si ingrijirile cosmetice!

Luminozitatea si expresivitatea ochilor trebuie scoase in evidenta, ca si obrazul curat si catifelat, miinile intretinute si unghiile infrumusetate. Dar timpul nu sta pe loc. Personalitatea tinerei fete este acum caracteristica.

Grija pentru mentinerea frumusetii incepe sa fie impletita cu nazuinta de a deveni sotie si mama. ingrijirile cosmetice intretin frumusetea de care va fi nevoie si mai tarziu.

De-abia la 30 de ani femeia este in plenitudinea frumusetii sale?

De-abia la 30 de ani femeia este in plenitudinea frumusetii sale, asa cum spunea Honore de Balzac. Dar anii dupa aceasta virsta trec tot la fel de repede, ca si cei dinainte. Exista o perioada a vietii in drumul pe care il parcurge femeia de la virsta adulta spre alte faze, perioada care aduce mari transformari biologice in organism: menopauza. Daca nu se ingrijeste din timp, femeia varstei de 50 de ani este obligata sa recunoasca, cu parere de rau, impastarea formelor, ingrosarea coapselor, a regiunii fesiere, a cefei, a barbiei si a sinilor, modificarea faciesului, dezvoltarea ridurilor, cresterea pilozitatii faciale — transformari primite cu cea mai mare greutate.

Acesti ani insa pot fi suportati mai usor azi, intrucat femeii moderne ii stau la dispozitie numerosi factori care o ajuta sa mascheze varsta critica. In aceasta perioada, mai mult ca oricand, femeia trebuie sa lupte impotriva sedentarismului, practicind metodele de calire a organismului, masajul corporal si exercitiile fizice, sa puna un accent mai mare pe ingrijirile igienice si cosmetice, sa fie eleganta si optimista.

Acum mentinerea frumusetii se impleteste tot atat de armonios cu blindetea si duiosia bunicii, care ramine inca o femeie frumoasa.

 

CREMA CU EFECT INSTANT AGE REVERSISTCREMA CU EFECT INSTANT

Descriere Produs

Crema cu efect instant Dr. C. Tuna Age Reversist se topeste pe piele, iar formula sa cu textură de gel eliberează ingredient care umplu și întind ridurile, datorită extractului de plancton marin, cu care este îmbogățită. Această cremă miraculoasă ajută la stimularea hidratării și sintezei de collagen pentru un aspect vizibil mai tânăr.

Instrucţiuni De Utilizare

Ia o cantitate mică din produs și aplică 4-5 puncte în zona vizată. Întinde crema cu ajutorul degetului inelar, apoi așteaptă să se usuce. Dacă este necesară uscarea rapidă, poate fi folosit un evantai.

Nu contine SLS, metale grele, gluten, parabeni, organisme modificate genetic. Produs testat dermatologic

Click pentru reducere