O femeie fara parfum nu are viitor

parfum femeie

Daca puteti aprecia cu usurinta calitatile unui parfum cu ajutorul unui tester, atunci cand doriti sa-l achizitionati trebuie neaparat sa-l incercati pe piele: amestecul dintre mirosul pielii voastre si cel al unui parfum poate da rezultate surprinzatoare.

La contactul cu diverse tipuri de piele, anumite parfumuri evoca un miros dezagreabil de sapun sau de detergent. Parfu- mati-va incheietura mainii, pe interior, si lasati-i chimiei timpul sa actioneze: vor fi necesare mai bine de zece minute pentru a putea percepe ansamblul aromelor si armonia corpului vostru cu acestea.

O femeie fara parfum nu are viitor

Asa sustinea Coco Chanel… Cand se imbraca, o pulverizare de parfum sublinia insiruirea fiecarui vesmant. Nu incape indoiala ca si un orb ar fi putut sa o urmeze cu usurinta de la apartamentul ei la atelierul din strada Cambon.

Nu avem ambitia sa va sugeram un anume parfum: numeroase si ilustre case propun minunate creatii. Fiecare dintre voi va trebui sa aleaga in functie de gusturile sale si de misterioasele reactii pe care le va produce intalnirea pielii sale cu parfumul respectiv.

Parfumurile bune sunt foarte scumpe…

Parfumurile bune sunt foarte scumpe, dar talentul maestrilor creatori de parfumuri — „nasurile  — da nastere la pretioase miresme. Unele case mai putin cunoscute propun parfumuri „usoare  si ieftine, insa puterea de seductie a acestora este adeseori limitata. Feriti-va de mirosuri prea usoare, care nu vor dura decat cateva ore…. in loc sa va pulverizati litri intregi dintr-o apa de toaleta ieftina, este de preferat sa folositi o picatura dintr-o apa de parfum de buna calitate.

De la parfum la apa de toaleta

Parfumul reprezinta intr-adevar caracterul unei arome. Concentrata, indispensabila, aceasta isi va dezvalui toate componentele si nuantele in modul cel mai durabil si mai echilibrat cu putinta. Parfumul se aplica prin mici tuseuri pe punctele pulsatile si in anumite puncte strategice: in spatele urechii, la baza parului, intre sani, pe interiorul incheieturii mainii, in scobitura genunchiului. Concentratia sa nu-1 face sa fie, asadar, sortit numai parfumarii vesmintelor. Apa de parfum, mai putin puternica decat extractul, este cu toate acestea de doua ori mai concentrata decat apa de toaleta. Aceasta din urma, mai usoara, dezvolta mai multe note de inceput decat note de fond, insa pretul sau, mai abordabil, justifica un consum mai mare.

Apa de parfum si apa de toaleta va parfumeaza corpul, parul si vesmintele: doar anumite textile extrem de delicate sunt rebele la aceste parfumuri. Faceti proba pe o dublura, atunci cand nu sunteti sigura. Se impune, de asemenea, sa va parfumati lenjeria de corp — o simpla pulverizare, cand o purtati sau in sertarul unde se afla in mod obisnuit, va rezolva problema.

Și nu uitati sa va parfumati manusile!

 

Apa de Parfum Tonteria

Apa de Parfum Tonteria

Descriere Produs

Un adevărat imn închinat senzualității și feminității, acest parfum se deschide cu un trio de note fructate, voluptoase de mandarin, coacăze negre și prune catifelate.

Elegantele flori de iasomie, bujor și ylang-ylang îmbrățișează inima lemnoasă a parfumului, transformându-l într-un acord perfect între feminitate și senzualitate.

Click pentru reducere