INSCRIERE REPREZENTANT FARMASI MOLDOVA

August 25, 2022 - Timp de citire: 3 minute

Draga mea, pe aceasta pagina te vei putea PRE inscrie ca reprezentant Farmasi Moldova.

Dar inainte de a face acest lucru as dori sa ma asigur ca stii ceea ce implica aceasta decizie. Este ca o calatorie comuna catre succes si catre realizari personale si financiare si as dori mult sa ne si cunoastem. Sa intelegi clar lumea noua in care ai sansa sa intri si cunosti clar ceea ce poti realiza. Cu drag, Madalina Dragan, Membru Fondator Farmasi Director Diamant Farmasi la nivel de Europa

Te rog sa iti acorzi cateva minute din timpul tau pentru a urmari si a citi urmatoarele:

Oportunitatea vine ACUM si la tine, in Moldova

Ma bucur pe deplin cand anunt ca in foarte scurt timp, in cateva luni, FARMASI COSMETICS isi va deschide piata si pe teritoriul Republicii Moldova, oferind , in aceste vremuri aceleasi oportunitati fantastice pe care le-a oferit si altor nume sonore: SUA, Mexic, Canada, Ungaria, Romania, Ucraina, Turcia etc. si oferind oportunitati fantastice de dezvoltare personala si finaciara pentru sute de mii de oameni.
Acum este momentul tau!
Daca iti doresti sa iei parte la aceasta lansare, daca iti doresti sa faci parte din Clubul Fondatorilor Farmasi in Republica Moldova, hai cu mine !
Putem scrie istorie!

Cum pot sa ma inscriu si eu in Farmasi Moldova ?

Inainte de ati raspunde la aceasta intrebare trebuie sa intelegi ca in acest stadiu se fac doar PRE INSCRIERI. Adica , in acest moment primesc cereri de inscrieri pentru Clubul Farmasi si in momentul in care oficial Farmasi isi va deschide afacerea in Modova contul tau creat de mine va deveni activ si operational.
In plus pana atunci iti pot oferi tot suportul din lume si te pot invata ce sa faci ca sa ai succes si tu din momentul deschiderii companiei Farmasi in Moldova
Retine ca sunt mii de echipe Farmasi ( in Romania si in lume) fiecare gestionata de un manager sau de un lider mai mare sau mic, cu grade diferite de succes.
DACA doresti sa te asociezi ACUM cu cea mai buna echipa din Europa la nivelul anului 2022, daca doresti sa poti invata de la cei mai buni pentru a avea succes atunci esti pe pagina potrivita.
Echipa noastra ( AlfaTeam ) estesingura echipa ajunsa la nivel de diamant in Eurpa si cu cel mai mare numar de manageri al caror succes il poti avea si tu : peste 30 de persoane cu titlu de manager.
Mai jos ai formularul de inscriere in echipa cu care lucrez > Alfa Team. Dupa inscriere ( absolut gratuita si fara obligatii ulterioare) si daca doresti, cu mare drag, putem discuta amanunte.

Un alt aspect pe care as dori sa il intelegi este ca te poti inscrie si direct la Farmasi, FARA A AVEA O ECHIPA. Poti face asta folosind formularul de pe situl firmei.
In ceast caz nu vei putea beneficia de cunostintele si experienta care deriva din apartenenta la o echipa de vanzari.

Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru viitorul tau, ACUM.
Madalina