Ingrijirea unghiilor!

unghii femeie

Vor fi si ele ingrijite, dandu-li-se o forma si o taietura frumoasa. Vor fi pilite si curatate saptaminal de pielitele care cresc in jurul lor.Friabilitatea lor indica o lipsa de calciu si de magneziu. O cura de vitamine si o alimentatie adecvata le va ajuta.

Se vor mai face bai cu ulei caldut, in special dupa intrebuintarea detergentilor care le ataca. Un produs cu rezultate excelente in tratarea unghiilor este Sanopilul.

Manechiura se va face cu grija; mainile vor fi tinute intai in apa calda sapunita si apoi se vor curata cu grija pielitele, nu adanc, ci mai la suprafata. Stratul de oja se va da ca fond si se va intinde lacul de unghii peste acesta.

  • Atentie la dizolvant, care trebuie sa fie de calitate, spre a nu se usca si mai mult unghia!
  • Unghiile vor fi date din nou cu oja si lac, dupa ce au fost sterse cu dizolvant, cu o pauza de cel putin o zi.
  • Pentru ca unghiile sa para mai lungi, se vor da cu lac de la un capat la altul peste lunula, lasindu-se un mic spatiu lateral.

Pentru zile festive exista in comert si unghii artificiale care se lipesc direct pe unghiile normale. Lungimea lor nu trebuie sa fie exagerata si nici sa frapeze prin culori prea excentrice, ceea ce nu caracterizeaza mina unei persoane elegante si de bun gust.Este de preferat sa ne purtam propriile noastre unghii si sa ni le „purtam*1 cu naturalete si demnitate.

Balsam

 

Balsam de buze 1

Descriere Produs

Oferă o senzație catifelată pielii și un miros ademenitor.  Acest balsam cu textură ușoară, care conține vitamina E, hidratează și hrănește pielea. Un produs care nu trebuie să lipsească din poșeta ta.

Îl poți aplica cu vârful degetelor pe buze, coate, mâini, picioare și cuticule ori de câte ori vrei sau când sunt uscate.

Click pentru reducere