CELULITA

Celulita  trebuie individualizata intrucat fiecare persoana poate prezenta o anumita forma (cu si fara obezitate).

In caz de celulita, medicul va indica tratamentul si regimul alimentar corespunzator, care cuprinde in primul rand alimente proaspete: legume, fructe, peste, carne fripta, derivate de lapte, excluzindu-se conservele, fainoasele. Daca se complica cu obezitate, o cura de slabire sub stricta supraveghere medicala este absolut necesara.

Se recomanda un masaj blind efectuat in scopul activarii circulatiei sanguine in special la picioare si ceafa. Exercitiile fizice si gimnastica trebuie practicate in mod rational, deoarece o gimnastica intensa poate favoriza, ea Insasi, celulita. Odihna, relaxarea, cura de aer, dusuri, bai de parafina, tratamentul afectiunilor hepatice si renale, activarea circulatiei sanguine sunt recomandate, ele contribuind la ameliorarea bolii. Intrucit cu trecerea anilor celulita poate deveni o afectiune ireversibila, este necesar ca ea sa fie tratata in faza incipienta.

Se vor evita dulciurile, fainoasele, painea (hidratii de carbon favorizeaza asimilarea lipidelor).

Celulita obrajilor mai rar intilnita se instaleaza acolo unde circulatia limfatica este insuficienta sau muschii obrazului sint lasati prea mult in repaus. in aceste cazuri se recomanda masaje prin presarea fetei in toate sensurile, timp de citeva minute, de la centru spre periferie.

Se recomanda zilnic o plimbare in aer liber, somn zilnic de 7—8 ore si in general o viata echilibrata.

Dr. C. Tuna Gel Anticelulitic

Gel Anticelulitic

Descriere produs

Dr. C. Tuna Gel Anticelulitic oferă fermitate pielii și reduce aspectul inestetic de coajă de portocală. Formulă eficientă îmbogățită cu extracte naturale din plante precum rozmarin, cimbru și eucalipt. Se aplică pe zonele dorite și se masează în piele folosind mișcări circulare. Poate apărea o senzație termică pentru 15-30 minute.

Instrucţiuni de utilizare :

Aplică o cantitate suficientă de produs pe zonele afectate și masează ușor pielea folosind mișcări circulare. Pe durata aplicării poți resimți efectul termic al gelului timp de 15-30 minute. Spală-te pe mâini după aplicare.

Cantitate: 200 ml

Click pentru reducere