Genele si rimelul

genele si rimelul

Genele

In scopul ingrijirii si al stimularii cresterii, vom peria genele cu o periuta speciala, pe care o putem procura de la magazinele de produse cosmetice. Aceasta periuta va fi inmuiata in urmatorul amestec, pe care il putem prepara singure.

  • Vaselina pura 10 g
  • Ulei de ricin 5 g
  • Acid galic 1 g

Periatul se va face cu mare atentie, numai in sensul de la radacina spre virf. Dupa fiecare periat, se va spala periuta cu apa calda si sapun si se va limpezi bine, pastrandu-se intr-un loc ferit de praf, pina la urmatoarea intrebuintare.

Rimelul

Rimelul se va aplica pe gene numai seara si mai mult in ocazii deosebite. Vor fi rimelate numai genele pleoapei superioare, intrucit rimelul aplicat pe genele pleoapei inferioare imbatrineste. Genele vor fi pudrate usor inainte de a le rimela. Operatia se repeta numai dupa ce s-a uscat rimelul aplicat la prima rimelare. Cu ocazia demachierii ochilor, genele vor fi in centrul atentiei noastre. Pentru inlaturarea rimelului se poate folosi si un tampon de vata inmuiat in apa calduta, dar prin aceasta sa nu intelegem inlocuirea definitiva a dema- chiantului special pentru ochi.

Stralucirea si frumusetea genelor se pot obtine oricand, apeland la periuta speciala pe care o vom inmuia in ulei de ricin simplu. In cazul unor gene subtiri si uscate, periatul cu ulei de ricin este necesar sa se faca zilnic. Periatul se va face in sensul de la radacina spre varf. Luciul genelor da fetei o nota de prospetime si tinerete. in ceea ce priveste vopsitul genelor, aceasta operatiune, fiind foarte delicata si necesitind o tehnica speciala, trebuie executata de catre cosmeticiana. Revenind la luciul genelor, acest efect il putem obtine si dupa vopsire, tot prin procedeul periatului cu ulei de ricin proaspat.

Incontestabil ca fiecare tine mult la frumusetea ochilor tai.

De aceea trebuie ca la primele semne de suferinta a lor sa fie consultat medicul oftamolog, pentru a se preintimpina aparitia unei afectiuni oculare, care atunci cind ajunge intr-o faza avansata, este mai greu de tratat, avand poate repercusiuni asupra aspectului estetic.

Primer pentru gene

Sampon cu usturoi Farmasi

Descriere produs

Ajută la îmbunătățirea rezistenței la apă a rimelului tău și îl face să reziste mai mult timp pe gene.Ajută la îmbunătățirea calității genelor datorită conținutului său de Capixyl™.
Creat folosind ingrediente non-animale.

Datorită formulei sale hrănitoare, separă și îmbracă genele într-un strat egal de produs, pentru a potența efectele rimelului tău.

Mărimea, duritatea filamentelor și spațiul dintre perii sunt moderate: ceea ce rezultă în aplicarea imediată a stratului de produs, în perierea perfectă a genelor și în controlul complet al poziționării genelor după aplicarea aproape a oricărui rimel. Cu această perie ergonomică și ușor de utilizat, machiajul genelor este construit cu fiecare periere, satisfăcând creativitatea consumatorului.

Instrucţiuni de utilizare

Aplică Primerul pentru Gene Farmasi prin poziționarea periei la baza genelor și apoi aplică produsul spre vârful genelor. Așteaptă câteva secunde, iar apoi aplică rimelul peste primer, înainte ca acesta să se usuce. Pentru gene perfecte și pline, aplică 2 straturi de rimel după aplicarea primer-ului.

Cantitate: 10 ml

Click pentru reducere