Bonusuri si discounturi Farmasi pentru consultanti

Bonusuri si discounturi Farmasi pentru consultanti

 

Calitatea de reprezentant sau consultant Farmasi vine la pachet cu o sumedenie de avantaje. Pe langa bonusurile si discounturile Farmasi, consultantii sau reprezentantii Farmasi beneficiaza si de avantaje suplimentare. Stimularea consultantilor este una dintre metodele prin care Farmasi incurajeaza antreprenoriatul, dar si independenta si dezvoltarea sectorului vanzarilor directe. Fie ca alegi sa lucrezi intr-o echipa, cu un leader ori sa iti creezi propria echipa, fie ca simplu consultant, individual, Farmasi se va asigura ca ai acces la o gama structurata si dinamica de bonusuri si discounturi. Nu are importanta vechimea anterioara, importanta este evolutia ta in cadrul familiei Farmasi.

Bonusuri Farmasi de initiere

Daca abia ai devenit consultant Farmasi atunci trebuie sa stii ca ai acces la o gama de bonusuri. Mai intai de toate inca de la inregistrare ai posibilitatea de a lege intre a primi un catalog gratuit ori un kit de start la un pret cu un discount de 80%. Numai consultantii pot realiza alegerea asta, cu alte cuvinte Farmasi incearca sa te familiarizeze cu ceea ce ofera, venind in sprijinul tau si din punct de vedere financiar. Transportul catalogului este gratuit, iar in cazul kitului el este inclus in pret.

Discounturi Farmasi

In calitate de consultant Farmasi beneficiezi nu numai de extra bonusuri, care sunt corelate si cu perseverenta si evolutia ta profesionala, ci si de discounturi. Astfel, pentru ca esti consultant Farmasi ai posibilitatea de a cumpara produse reducere de pana la 30%. De altfel, pretul de catalog nu este valabil si pentru consultanti. Ei pot comanda produsele din catalog, beneficiind de un discount Farmasi substantial pentru acestea. Vei putea astfel sa iti construiesti propria schema de afaceri, Farmasi sustinand activ micii intreprinzatori si vanzarile directe.

Grila de bonusare Farmasi

Aparent iti suna a grila de salarizare? Poti sa ii spui si asa, dar ceea ce te va interesa vor fi cifrele de la final. Exista un sistem de bonusare Farmasi care are la baza nivelul de generatie. Volumul de grup, care este incident pentru nivelul de generatie, se aplica consultantilor. Cu fiecare comanda realizata se acumuleaza un numar de puncte. Ele in realitate se contabilizeaza, dupa ce s-a atins pragul de puncte aferent fiecarui nivel de generatie, fiind deschisa portita de a accesa un bonus extra Farmasi. Vorbim despre obtinerea unor comisioane din vanzari extra, de pana la 22%. Pe langa profitul tau, obtinut in calitate de consultant Farmasi, vei mai avea acces si la realizarea de venituri subtantiale aditionale din bonusurile Farmasi.

Daca esti lider ori director, atunci ai posibilitatea de a accesa bonusul special de leadership. Directorii castiga si in functie de nivelul de dezvoltare al structurii lor. Mai mult, la veniturile acestora se mai adauga si un bonus obtinut ca urmare a diferentelor dintre nivelurile de generatii.

Pe langa toate aceste bonusuri si discounturi Farmasi, exista si alte beneficii. Astfel, vei avea pe de-o parte profitul obtinut net ca urmarea a tranzactiilor efectuate in calitate de consultant Farmasi, iar pe de alta parte, pe langa accesul la bonusurile si discounturi Farmasi vei primi si o varietate de cadouri. Atingerea unui target, munca si perseverenta sunt atent analizate si evaluate de Farmasi, incurajandu-si activ toti consultantii.