Beneficiile utilizarii mastilor cosmetice pentru tine

Beneficiile utilizarii mastilor cosmetice

rutina aplicare masca

     Ar trebui ca toată lumea să folosească o mască de față? ABSOLUT! Atât femeile, cât și bărbații pot beneficia în mod semnificativ de pe urma utilizării unui produs de mască de față. O mască de față este folosită în mod obișnuit pentru: 1  Hidratarea și hidratarea pielii

2  Îndepărtarea excesului de uleiuri

3   Îmbunătățirea aspectului porilor

4   Scoaterea impurităților

5   Ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire

Iată câteva motive pentru a aplica o mască de față

Adăugarea măștilor de față la rutina ta de îngrijire a pielii poate face minuni. Iată care sunt cele mai importante beneficii ale utilizării regulate a măștilor de față.

  1. Ritualurile de îngrijire a pielii sunt relaxante și terapeutice.

Măștile de față , cum ar fi mască detoxifiantă Farmasi, nu oferă doar rezultate care îmbunătățesc aspectul general al pielii tale. Ele pot fi, de asemenea, destul de terapeutice. Atunci când sunt infuzate cu uleiuri esențiale aromatice, cum ar fi menta și rozmarinul, o mască de față îți poate ridica spiritul prin stimularea simțurilor. Folosirea unei măști de față ar trebui să fie ori de câte ori aveți 20-30 de minute rezervate pentru “timp pentru mine”. Ar putea fi să faci orice activitate care te relaxează: să te uiți la emisiunea preferată de pe Netflix, să răsfoiești videoclipuri amuzante cu câini sau să desenezi o baie fierbinte.

  1. Măștile faciale sunt utile pentru curățarea în profunzime.

Curățarea în fiecare zi ajută la curățarea pielii prin îndepărtarea murdăriei, a uleiului, a machiajului și a impurităților de la suprafața ei, dar știai că o mască adecvată duce procesul de curățare la un cu totul alt nivel?  Doar o mască facială bună poate ajuta la extragerea impurităților care se ascund sub straturile superioare ale epidermei.

masca-fata-zambitoare.jpg

  1. Măștile cu argilă ajută la desfundarea porilor.

Mascarea cu un produs care conține argilă bentonită sau argilă caolinică ajută la îndepărtarea murdăriei și la absorbția excesului de uleiuri. De asemenea, va ajuta la eliminarea acumulării de celule moarte care se acumulează pe pielea noastră. Atunci când îndepărtezi toate resturile de la suprafața pielii tale, va ajuta și la desfundarea porilor, oferindu-ți aspectul unor pori mai mici și mai strânși.

  1. Măștile faciale încurajează o piele strălucitoare.

Măștile, în special cele cu mentă înțepătoare în formulă, pot ajuta la stimularea circulației sângelui. Procesul prin care masca se usucă pe piele și începe să se întărească, împreună cu îndepărtarea măștii, determină o expansiune a vaselor de sânge din piele. Acest lucru asigură o îmbunătățire generală a tonusului pielii. Așadar, relaxați-vă, simțiți furnicăturile, respirați aroma de mentă și așteptați transformarea pielii dumneavoastră.

  1. Măștile de față vă ajută regimul general.

Masca ajută toate celelalte produse de îngrijire a pielii să acționeze mai eficient. Dacă vrei ca loțiunile de zi, serurile și produsele de noapte să fie absorbite de piele mai repede și mai profund, atunci o mască de față este necesară. Prin mascare în mod regulat, vă puteți asigura că produsele de tonifiere, hidratare și protecție vor funcționa toate mai bine, oferindu-vă rezultatele pe care doriți să le obțineți într-un ritm mult mai rapid.

Cum să aplici o mască de față în 4 pași simpli:

Pasul 1: Începeți cu o față proaspăt curățată. Folosește produsul tău de curățare zilnică, loțiunea tonică Farmasi, pentru a îndepărta toată murdăria de la suprafață, uleiurile și machiajul înainte de a aplica masca. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că primiți toate beneficiile pe care masca dvs. de față a fost concepută pentru a le oferi.

masca-din-produse-naturale.jpg

 Sfat de profesionist: Înainte de a vă aplica masca de față, tamponați o cantitate mică de gel pentru ochi sau de cremă pentru ochi în jurul ochilor. Acest lucru va ajuta la protejarea acestei zone foarte delicate de deshidratare.

Pasul 2: Folosind mâinile umede, aplicați masca direct pe pielea umedă. Nu uitați, se numește mască de față cu un motiv. Ar trebui să arăți ca și cum ai purta o mască atunci când ți-o pui. Nu frecați niciodată masca direct pe piele.

Pasul 3: Las-o să acționeze și așteaptă. Puteți folosi aceste 10-20 de minute pentru a vă relaxa, a vă coafa părul, a vă verifica e-mailul – orice doriți.

Pasul 4: Este timpul să îndepărtați masca. Folosiți multă apă și o lavetă pentru a îndepărta masca cu grijă. Tamponați-vă – nu frecați-vă pielea cu un prosop.