Silueta indulcita?

Screenshot 2023 05 15 at 10 35 31 Madonna – Cautare Google

Silueta dreapta indulcita

Cine sunteti?

O silueta evident apropiata de cea „dreapta , insa indulcita prin cateva rotunjimi suplimentare. Vedeti Madonna, Renee Russo sau Corinne Touzet: umerii sunt aliniati cu soldurile, talia este marcata — circumferinta sa este mai mica decat cea a soldurilor cu cel putin 21 cm.

Tinutele voastre

Preferati vesmintele cu umeri, care, desi destructurate, sunt insa intotdeauna stilate. Acestea subliniaza bine talia, insa fara a forta linia. Atat pantalonii cat si fustele pot avea fronseuri moderate.

Materialele voastre

Tesaturile fine si dense, care iau forma corpului, sunt preferabile materialelor moi si rare. Crepul de lana pentru taioare, rochiile din tesatura de jerseu cu croiala simpla vor fi de cel mai mare efect.

Amintiti-va!

Marcati-va intotdeauna talia, insa nu in exces. Un accesoriu recomandabil: centura. Evitati desenele care v-ar ingreuna silueta.

Silueta para indulcita

Cine sunteti?

Screenshot 2023 05 15 at 10 31 48 Fanny Ardant – Cautare Google

Aceasta este silueta lui Meryl Streep sau cea a lui Fanny Ardant: umerii sunt mai ingusti decat soldurile, insa nu sunt nici drepti, nici cazuti; soldurile prelungesc talia; fara cambrara si fese plate.

Tinutele voastre

Femeile de acest tip vor avea interesul sa adopte un stil de o simplitate eleganta, si sa lase fronseurile, volanele si cutele la capitolul accesorii.

Cea mai inteleapta alegere este de a da amploare bustului, in replica cu partea de jos, evitandu-se totusi imaginea unui fotbalist american. Șaluri, fulare, maneci bufante sau fronsate sunt deosebit de bine adaptate la aceasta tinuta. Sacourile vor avea aceleasi dimensiuni cu fustele, vor fi petrecute, cu reverele ascutite, destul de late.

Materialele voastre

Materialele fine, dense si destul de ample convin acestor siluete. Compleuri taior si rochii din crep de lana, tinute din jerseu destul de fin si cu o croiala simpla vor fi de cel mai bun gust.

 Amintiti-va!

Marcarea excesiva a taliei v-ar ingreuna prea mult soldurile.

Omega 3 Capsule Moi cu Ulei de Peste

Baza

Descriere Produs

Ce este Omega 3?

Acizii grași Omega 3 sunt grăsimi esențiale pe care organismul nu le poate produce singur, deci trebuie obținuți din surse externe, precum mâncarea. Aceștia sunt implicați în majoritatea funcțiilor fundamentale ale organismului și nu pot fi sintetizați de către acesta, așadar consumul regulat al acizilor Omega 3 este foarte important. Există mulți acizi grași care aparțin de categoria acizilor Omega 3, însă cei mai importanți și cunoscuți sunt acidul eicosapentanoic (EPA) și acidul docosahexanoic (DHA).

Care sunt beneficiile acizilor grași Omega 3?

–  Ajută la buna funcționare a inimii, a vaselor de sânge și a sistemului imunitar
–  Acizii EPA și DHA îmbunătățesc activitatea cardiovasculară și memoria, și mențin sănătatea ochilor
–  Stimulează producția de calciu din oase, lucru care îmbunătățește rezistența oaselor
–  Reduc inflamațiile și combat bolile inflamatorii
–  Reduc riscul de dezvoltare al bolilor autoimune

Acizii Omega 3 sunt benefici pentru următoarele deficiențe:

– Memorie slăbită și performanță scăzută a funcțiilor cerebrale
– Funcție vizuală slăbită
– Sistem imunitar slăbit
– Căderea părului
– Creșterea tensiunii arteriale
– Dificultăți de învățare
– Stare letargică prelungită
– Probleme cardiovasculare

 

Click pentru REDUCERE