Sfaturi pentru machiajul de zi

Screenshot 2023 04 10 at 13 01 21 machiaj de zi – Cautare Google

In machiajul de zi se cere sa optam pentru discretie si calitate in defavoarea cantitatii.

Fondul de ten

Fondul de ten va fi folosit cu zgircenie, pudra va fi in strat subtire, rosul de obraz abia vizibil. (Afara de cazul in care moda zilei cere o accentuare vizibila.) Rujul de buze va fi mai discret sau mai puternic accentuat, dar forma buzelor va fi in schimb bine conturata.

Fardul de pleoape

Fardul de pleoape se cere sa nu fie prea vizibil, creionul der- matograf sau eyeliner-uL- se va utiliza printr-o umbra delicata pe conturul ochilor si pe sprintene, iar rimelul va fi aplicat usor pe virful genelor, ca sa fie intoarse in sus.

Sprincenele

Sprincenele nu vor fi brutal conturate cu o linie simpla, ci se vor desena, in directia firelor de par, mici linii oblice care sa imite firul.

 

Creion sprancene micropigmentare

Sampon cu usturoi Farmasi

Descriere Produs

Un creion pentru un aspect de micropigmentare, ușor de realizat, care creează iluzia firelor de păr naturale, cu 3 linii ultrafine dintr-o singură mișcare.

  • Efect de tatuaj
  • Formulă vegană
  • Aplicatorul cu 4 perii umple sprâncenele rapid și creează iluzia de fire de păr suplimentare
  • Disponibil în 4 nuanțe versatile
  • Imită părul natural al sprâncenelor
  • Rezistent la transfer
  • Rezistență de lungă durată

Instrucţiuni De Utilizare

Aplică creionul pe sprâncenele curate și uscate – acest lucru înseamnă fără cremă hidratantă și fără alte produse pentru sprâncene! Formula sa asemănătoare cu cerneala nu poate adera corespunzător pe firele de păr din sprâncene sau pe piele dacă alte produse interferează aplicarea. Începând dinspre capătul interior al sprâncenelor, aplică produsul în mișcări scurte și delicate, urmărind forma naturală a sprâncenelor. Când ajungi la arcadă, întoarce creionul pe o parte și poziționează-l în jos, înspre tâmplă. Apoi aplică-l în jos, pe diagonală pentru a umple sprâncenele până la capătul exterior. După acești pași, poți adăuga și alte produse pentru stilizarea sprâncenelor!

Click pentru reducere

Rimelul

Ziua nu se va intrebuinta rimelul negru corb, ci cel care bate in albastrui sau in gri, iar creionul derma- tograf pentru sprincene de culoare maro deschis pina la maro inchis si gri.

Chiar in timpul vacantelor

Chiar in timpul vacantelor, la o tinuta sobra, coafura, accesoriile si vestimentatia vor fi in acelasi stil: fard discret, coafura clasica nesofisticata sau cu parul scurt, buclat sau lins.

La o tinuta tinereasca vioaie, obrazul va fi luminos de culoare deschisa sau aramie, cu un ten bronzat auriu de culoarea piinii prajite, fardurile subliniate si in degrade, dar pastelate la ochi si la obraz. Gura va fi fardata aprins, dar luminos sau foarte discret, aceasta depinzind si de forma gurii, care daca este prea groasa sau cu „bot” trebuie nesubliniata de fard, lasata in umbra. Se vor accentua ochii sau fruntea ca sa atraga atentia.

Daca ochii sunt proeminenti

Daca ochii sunt proeminenti (dealtfel forma lor este un element primordial in fardarea lor) si. Au globul mult iesit in afara, nu este nevoie de un fond de ten de culoare speciala. Se va atenua rotunjimea ochilor daca avem sprincenele mai dese si mai groase, fie epilindu-le foarte putin ca sa para naturale, fie desenindu-le usor in forma de fire, daca sint prea subtiri. intrucit la acest fel de ochi pleoapa superioara este mare si bombata, iar arcada mica, vom umbri cu un brun irizat (fard sau der- matograf) partea bombata si un usor triunghi de umbre maro pornind dinspre nas inspre pleoape in degrade. De asemenea, la coada ochilor se va face o umbra maro. in interiorul pleoapelor, pe centru, doua linii scurte (sus si jos) vor micsora ochiul (cu o culoare maro inchis).

Arcada nu va fi colorata, dar, sus sub linia sprincenelor, se va folosi un fard deschis, usor roz ziua sau argintiu seara, ca sa mareasca arcada, atragind atentia asupra sprincenelor si asupra fruntii.

Coafurile vor fi tineresti, scurte sau cu parul pe spate, cu coc sau cu breton dupa linia modei. Pentru acele zile insorite, cind aerul este diafan si cerul pare atat de albastru si de aproape, este bine sa nu ne incarcam cu farduri, fiindca totul se observa si se apropie in aceasta lumina de cristal. Fondul de ten trebuie sa fie extrem de subtire, fluid, aproape invizibil; pudra translucida, rujul luminos, dar nu gras.

Daca avem riduri sau alte defectiuni pe obraz trebuie sa evitam in aceste zile fardul pe pleoape-, -care atrage atentia asupra cearcanelor, a pungilor de sub ochi sau a tenului vestejit.

Dar daca suntem tinere putem sublinia fara grija ochii si pleoapele cu fard bleu sau verde.

 

Fond de ten VFX PRO Farmasi

 

fond de ten VFX

Descriere Produs

Îți dorești fotografii în care să arăți spectaculos? Fondul de ten VFX PRO acționează ca un fi ltru foto, creând efectul vizual de piele netedă machiată prin tehnica aerografului. Are putere de acoperire medie spre mare și rezistă pe față un timp îndelungat. Este potrivit pentru orice tip de ten, oferindu-i un aspect catifelat, fără imperfecțiuni.

Fără parabeni, gluten, ulei. Vegan. Testat dermatologic pentru piele sensibilă.

Cantitate: 30ml

Click pentru reducere