Sinan Tuna in functia de director Executiv al Americii de Nord

Farmasi a anunțat numirea tanarului lui Sinan Tuna în funcția de CEO al Americii de Nord.

Farmasi

Rolul tanarului Sinan va cuprinde  dezvoltarea firmeire în Statele Unite, Mexic, Canada și Puerto Rico. Sinanva fi responsabil pentru stimularea creșterii economice și asigurarea eficienței operaționale a companiei pe aceste continente.

“Sinan este un lider global incredibil și suntem încrezători în abilitățile sale de a obține un succes continuu pentru Farmasi și de a dezvolta afacerea din America de Nord”, a declarat Hakan Ömer Tuna, tatal sau si președintele Consiliului de Administrație pentru Farmasi.

Bunicul său, Dr. Cevdet Tuna, a fost fondatorul uneia dintre primele farmacii si unitati de productie in domeniu din Republica Turcia. Tuna continuă moștenirea bunicului său fiind in a treia generație care conduce afacerea Farmasi.
În decembrie 2019, Sinan a fost anunțat ca fiind cel mai tânăr membru al stimatei liste anuale Fortune Turkey 40 Under 40.
Tuna a studiat în Marea Britanie la Regent’s University. Anterior, a lucrat la o companie de cercetare și consultanță de top. Este membru al Consiliului de Administrație la Farmasi din 2019.

“Creștem rapid și ne consolidăm puternic brandul”, a spus Sinan Tuna. “Dintre toate tarile în care ne desfășurăm activitatea, am obținut cea mai rapidă creștere în Statele Unite, iar cu capacitatea Farmasi de a inova rapid in domeniile in care activam, asociată cu experienta în producție și producție, avem o bază solidă pentru succes.”

NOTA NOASTRA : celebra companie Farmasi a fost fondată în Istanbul în urmă cu peste 70 de ani. Compania a lansat deja Farmasi Mexic și Canada în primul trimestru al anului 2021.

 sursa: https://www.directsellingnews.com/sinan-tuna-appointed-ceo-of-farmasi-north-america/