Farmasi este prezenta de acum online

Farmasi online

Tot ce ai nevoie sa stii despre farmasi onlinefarmasi-activeaza-in-online.png

De ce farmasi ?

Compania Farmasi activeaza in peste 120 de tari inclusiv in Romania. In tara noastra Farmasi este prezenta in peste 40 de magazine fizice cu vanzare directa de produs. Insa din aceasta luna Framasi a intrat in mediul digital sau altfel spus vorbom de Farmasi Online. De ce vorbim de online? Pentru ca farmasi si-a inceput activitatea ca retailer cu desfacere de produse pe situl oficial farmasi.
  Dupa cum stim online-ul are, inclusiv la noi in tara, o pondere de 68% din totalul tranzactiilor de vanzare cumparare realizate.
Inclusiv domeniul cosmeticelor beneficiaza de de aceste cifre. Majoritatea marilor magazine de pe piata retailului , cosmetice, make up sau produse simple si de larg consum au tendinta de asi reduce spatiile alocate vanzarilor in magazin si isi muta tranzactiile in mediul digital. Din cest motiv putem discuta de farmasi online.

Ce beneficii avem Din LANSAREA Farmasi Online?

Cel mai important beneficiu. posibilitatea de a ne face online achizitiile de pe situl Farmasi.
Traim intr-o era a internetului si atunci comertul online are beneficiile lui. Usurinta de a cauta produsul dorit, posibilitatea de a face platile asa cum dorim. Viteaza si faptul ca nu ne mai deplasam la cel mai apropiat magazin Farmasi ci cu cateva click-uri de mouse putem adauga in cos crema sau rujul preferat si il avem a doua zi acasa prin firma de curierat.

Ce alt beneficiu mai avem? Sistemul de vanzare directa ca parte a bussinesului Farmasi. Acest sistem s-a mutat insa de pe vanzarea clasica directa, om la om catre vanzarea online, in care reclama si promovarea tat de produs cat si de afacere este facuta online.
Daca doriti sa aflati mai multe despre beneficiile de a fi reprezentant Farmasi Romania va invitam sa intrati pe pagina noastra principala farmasiveti gasi aici si sinformatii despre programul de bun venit cat si de spre bonusurile obtinute in urma vanzarilor cu echipa.

Va asteptam in echipa Farmasi Romania