Afla 7 trucuri pentru a mari buzele cu ajutorul machiajului!

creion buze

Machiajul buzelor este ultima operatiune de machiaj.

PASUL 1: Pentru a mari aderenta rujului, buzele se vor pudra usor sau se va aplica pe ele putin fond de ten;

PASUL 2: Cu ajutorul unui creion special se va trasa conturul buzelor, plecand de la comisura gurii spre mijloc.

PASUL 3: Conturul buzei superioare trebuie sa fie mai slab catre comisuri. Acest mic truc imprima gurii un aspect surizator .In schimb conturul buzei inferioare se va accentua.

PASUL 4:Pentru a trasa o linie perfecta este bine sa ne asezam cotul pe masa, iar creionul sa fie tinut cit mai aproape de virf.

PASUL 5: Dupa conturarea buzelor, se va aplica un prim strat de ruj.

PASUL 6:Intredeschidem gura si introducem intre buze un servetel de hirtie pe care il presam cu scopul de a indeparta surplusul de ruj si de a nu ne colora dintii.

PASUL 7: Dupa aplicarea rujului se poate face o pulverizare usoara a buzelor cu apa minerala sau cu o lotiune tonica.Pentru a obtine un ruj mat, vom aplica peste ruj un strat de pudra, procedeu care are avantajul de a-1 mentine pe buze o perioada mai indelungata. Pentru a da stralucire buzelor se poate aplica peste ruj un lac de buze.  Daca avem buzele deshidratate si sensibile, exista preparate speciale pentru protectie si hranire. Ele se aplica in timpul noptii si ziua sub rujul de buze.

IN FINAL, CATEVA RECOMANDARI:

Deoarece numai o folosire rationala a fardurilor da obrazului un aspect placut si ingrijit, scotindu-i in evidenta calitatile, este necesara o indeminare speciala pentru aplicarea acestora. Iata citeva reguli fara de care nu se poate obtine un machiaj reusit:

 

makeup femeie

— o conditie pentru reusita fardarii este ca fardul sa nu fie aplicat pe un obraz necuratat si prea obosit;

— pentru machiaj se vor folosi produse adecvate naturii tenului;

— machiajul se va efectua la lumina buna si in asemenea conditii ineit pe fata sa nu se reflecte nici o umbra;

— la aplicarea fardului vom tine seama de varsta. Este ridicol sa vezi femei la o varsta mai inaintata fardate strident;

— la realizarea unui machiaj reusit, culorile joaca un rol deosebit. Ele vor fi alese dupa tipul feminin caruia ii apartinem, dupa imbracaminte, dupa ora etc.;

— de cate ori se traseaza o linie pe obraz nu trebuie sa uitam ca cea ascendenta intinereste, iar cea descendenta imbatrineste;

— prin folosirea a doua culori de fard de pleoape, de fard de obraji, de fond de ten, pudra putem efectua corectari, stiind ca culorile inchise estompeaza suprafata acoperita, iar culorile deschise o scot in evidenta;

— pentru a pastra pielea obrazului supla si sanatoasa, nu va fi neglijata sub nici un motiv debarasarea pielii de orice urma de fard.