Catalogul Campaniei curente

       Preturile afisate in catalogul Farmasi sunt preturi standard. Ca reprezentant Farmasi aveti discount de 30% fata de preturile din catalog afisate. Catalogul curent este valabil pana in luna iunie 2019. Spre deosebire de alte companii ( de pilda Yves Rocher) Farmasi isi publica catalogul cu o valabilitate mult mai mare. Acest fapt ne ofera noua, reprezentantilor posibilitatea de a il promova mult mai mult. 
Catalogul farmasi este cel mai mare catalog de cosmetice din Romania de la ora actuala. Linia de produse cosmetice este aproximativ 3.000. Evident nu se regasesc toate in catalog insa treptat vor fi introduse si in publicatia noastra.
Catalogul pe Romania contine 158 de pagini ffind asa cum am mentionat foarte generos in oferta.

      Sectiunile alocate rujurilor, fondului de ten si mascara sunt cele mai mari pentru ca oferta companiei Farmasi est ecea mai bogata in aceste sectiuni. 
De ce? Farmasi are traditie in lumea cosmeticelor pe o piata extrem de dificil de stapani. Piata tarilor arabe, o piata cu multa traditie dar si exigente in domeniu.  In africa a fost inventat rimelul si pudra rosie de aplicat pe buze. Traditia lor este similara traditiei chineze in domeniul ceaiurilor.
Faptul ca sectiunea de make-up a catalogului are atat de multe produse bune  nu face decat sa ne bucure. Si piata din Romania este exigenta aici.

Catalogul Farmasi este impartit pe subsectiuni:

1) ingrijirea  pielii
2) ingrijire corporala
3) ingrijirea picioarelor
4) ingrijirea parului
5) ingrijirea locuintei

Sunt prezente mai multe GAME DE PRODUSE IN CATALOG

1) gama de produse profesionale
2) gama Mr. Wipes (gama bio)
3) gama DR. TUNA - geluri de masaj si produse pentru sanatate. Produsele din Gama Tuna sunt renumite in intreaga lume pentru eficienta lor. Sunt foarte multe asa incat va invitam sa le rasfoiti in catalogul nostru digital.
4) gama naturelle -sampoane si geluri
Evident produsele care domina sunt cele destinate femeilor insa si barbatii gasesc in publicati a noastra produse destinate lor:parfumuri, sampoane, creme de ras.

Catalogul il puteti solicita dupa inscriere contactandu-ne. Expediem prin curierat rapid, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati cat mai rapid de el. Deasemenea catalogul il veti primi odata cu prima comanda in colet. Tot in colet vor mai fi prezente si brosura de bun venit si o brosura cu oportunitatile Farmasi.
 Recomandam sa se cumpere pentru suma modica de aproape 50 de lei chitul de bun venit. Acesta este de aproximativ 3 ori mai ieftin decat valoarea lui reala. Va puteti astfel familiariza cu produsele companiei si le puteti cunoaste pentru a le recomanda mai departe.


  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor
Doresc sa ma inscriu

Ai doua opoRtunitati in farmasi

Beneficiezi de produse minunate la preturi imbatabile si 2) poti sa iti dezvolti propria afacere. Ce poate fi mai frumos decat sa faci ceea ce iti place, de acasa si sa ai succes financiar?

 catalogul Farmasi 2019
descarcati-l aici --->

Ai o oportunitate excelenta de a te dezvolta si de a avea un venit considerabil. Intra in Echipa noastra si te vom ajuta sa te dezvolti. Vei invata pas cu pas tot de ai nevoie si eforturile tale vor fi rasplatite.

Doresc sa ma inscriu

Inscrierile sunt procesate instan. Daca doresti sa devii lider atunci contacteaza-ne pentru detalii. La cerere trimitem calaoage prin curierat

Nu exista obligatii de partea ta.